WrbaVorks WrbaVorks

Prekopavamo za Vas po bespućima interneta, odabiremo najzanimljivije i dijelimo to sa Vama. WrbaVorks vam omogućava bijeg iz stvarnosti u svijet zabave.

WrbaVorks, kao ime, možžda vam i ne govori puno, ali sigurno ste se susreli sa naššim uradcima ili uzrećicama, a da toga niste ni svijesni. Našše radove pogledalo je višše od milijun ljudi. Da li si među njima?
Ono ššto se rodilo kao projekt za ubijanje dosade, je preraslo u neššto ššto nitko od nas nije niti sanjao - slavne "Pingvine s Madagascara".

I tako smo krenuli ...

Krajem 2004. godine iz čiste dosade i višška vremena okupili smo se kao ekipa i krenuli ubiti jedno obično dosadno popodne sinkronizirajući crtani filmić - Pingvini s Madagascara.

Sve je krenulo spontano i nakon 2 tjedna ušštimavanja glasova,slike i zvukova rođeni su pingvini. Puno smijeha do suza potroššeno je na snimanje, a jošš i višše na gotovi proizvod koji smo odlučili podjeliti sa drugima.
Kao nekakav zašštitni patent da budemo prepoznatljivi u slučaju da drugi počnu skupljati tuđi rad dodjelili smo si ime WrbaVorks koje kao ššto vidite i danas je još uvijek aktivno.

I evo nas nakon svega ...

Jošš uvijek smo tu i pratimo trendove i internetske hitove i ne planiramo nikuda. WrbaVorks.com je višše nego samo ime to smo mi i tu smo pa ako niššta drugo nego da vam izmamimo osmijeh na lice.

Stranica je ožživljena dizajnerski i bacili smo se u drugom smjeru, poššto cijeli internet vrvi od raznih zanimljivih slika, videa i sadržžaja shvaćamo da se vremena mijenjaju i pratimo korak. Čak nas možžete preuzeti i kao aplikaciju trenutno za android sustave al' stići ćžemo mi i na jabuku...
Za vas tražžimo ono naj naj i objavljujemo na jednom mjestu, a na vama je samo da se kao i uvijek opustite i užživate.

− Pozdrav od ekipe !!!